JakubS Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 (edytowane) Znalezione na gazeta.pl Zastanawia mnie zdjecie zalaczone do artykulu. Twarz wydaje sie znajoma, ale moge sie mylic. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 14 Marca 2011 przez JakubS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Rozbawił mnie tekst w artykule "Holenderski koncern przeprowadzi testy, które pokażą, gdzie można ją zmniejszyć bez utraty smaku piwa. " Wg mnie piwo powinno zyskać na smaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Zmniejszą ekstrakt, więc smaku nie będzie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 P. Dorota została twarzą heinekena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Zmniejszą ekstrakt, więc smaku nie będzie więcej. Na pewno pójdzie to tą drogą. Mi chodziło raczej o to że zmienią zacieranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi