piter Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam Po dwóch latach czytania forum w przeddzień drugiej rocznicy powstania browaru "nadejszła wiekopomna chwila" aby się przywitać Jak wspominałem warzę od dwóch lat . Mam za sobą 13 warek wszystkie z zacieraniem. Chętnie poznam piwowarów ze swojej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Niestety ja nie z okolic a z odległego Kołobrzegu ale witam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Witaj, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Witam i tez pozdrawiam piwowar nie z Twojej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 I ja witam, Od kolegi Jejskieg pewnie dostaniesz + za zacieranie heee:D A masz jakieś sukcesy na koncie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Największy sukces to chyba jak żona kumpla porównała picie mojego piwa do dobrego seksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Powitać z Kielc:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Witam i sukcesów życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Witam na forum. Dwa lata się ukrywać, toż to przesada I ja witam,Od kolegi Jejskieg pewnie dostaniesz + za zacieranie heee:D A masz jakieś sukcesy na koncie? Co ja to forumowy Pstrowski od plusików Za pierwszą zacieraną warkę plusikowe oczywiście się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 No tak jakoś wyszło . Nie miałem dostępu do internetu a w pracy nie można spokojnie poczytać . Dzięki z plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrix Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja również witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi