coder Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Chyba wybiorę się na targi: http://www.eurogastro.com.pl/ pooglądać Kaspar-Schulza. Czy ktoś też się może wybiera? To już w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja może pojadę we czwartek "półsłużbowo", wczesnym popołudniem . Tylko ceny biletów są zaporowe, może uda mi się wejść jako wystawca, bo moja firma tam będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja spróbuję w czwartek po południu, muszę sprawdzić w robocie, chyba mam jakieś wejściówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 To ja też spróbuję w czwartek po południu, tylko trudno powiedzieć o której, ale może uda nam się jakoś zgrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Gdyby ktoś chciał, mogę wysłać 4 zaproszenia uprawniające do darmowego wejścia na targi Eurogastro 2012. 21-23 marca Warszawa. Piszcie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Już nie mam zaproszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Wybieram się w piątek ok. 10:00 na Eurogastro, mam parę zaproszeń do rozdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi