2artur2 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Zostałem poproszony o przeprowadzenie pokazu warzenia. Odbędzie się on 22 maja w Poznaniu na osiedlu Zwycięstwa, w trakcie "pikniku osiedlowego" W związku z tym po pierwsze zapraszam wszystkich, którzy są zainteresowani, a po drugie szukam kogoś z gazem do pomocy Konkretnie kogoś kto dysponuje palnikiem gazowym. Inne rzeczy zorganizuję we własnym zakresie, brakuje mi tylko czegoś do grzania. Jeśli ktoś chciałby pomóc, mile widziane jest także przyniesienie swoich piw domowych do degustacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 ja jak będę miał coś to mogę dostarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Dzięki ! Masz może taboret gazowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nie, niestety nie posiadam taboretu gazowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Może jeszcze ktoś z Poznania i okolic byłby chętny do pomocy przy warzeniu ? Palniki ew. kociołek z Lidla mile widziane Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez 2artur2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ja chętnie pomogę, jednak jak wcześniej pisałem wyżej wymienionym sprzętem nie dysponuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Niestety, pokazu warzenia nie będzie Pani kierownik imprezy przestraszyła się, że piwo będzie na imprezie, na której będą dzieci, nie chce mieć kłopotów itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IndY Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jak wiadomo, piwo=szatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 szkoda, że się nie odbędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi