KonraD Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 (edited) Witam jestem tu nowy od jakiegos czasu przeglądam forum i postanowilem sie zarejstrować. Warzeniem domowego piwka interesuje sie od wakacji wiec stosunkowow niedlugo . Mam za soba dwie warki Brown Ale i pszeniczne ciemne . Nadal borykam sie z bardzo wielona problemami wiec mam nadzieje ze to forum ułatwi Mi zycie w wielu kwestiach pozdrawiam wszystkich:) Edited March 26, 2011 by KonraD Link to comment Share on other sites More sharing options...
seniorroberto Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Witaj, Konradzie! jako czytający niniejsze forum zapewne wyłącznie przez przeoczenie nie uzupełniłeś jeszcze swojego profilu... Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Mateusz87 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Witaj. Czytaj, pytaj, pomożemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
natrix Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Czołem! Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zstars Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Witam, pozdrawiam i powodzenia w warzeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Cze, słyszałem że masz chęć na IPA Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonraD Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 Chęc jest, przepis tez ekspertem niejestem to moja 3 wareczka dopiero bedzie ale zobaczymy co wyjdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemyss Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Witaj i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamos55 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Witam wszystkich .W sobotę rozpoczeła sie moja miłość do warzenia piwa i oby długo trwała.Sprzęt nabyłem i od razu 2 piwka zrobiłem ,bo z gotowca to nie ma nic wspólnego z warzeniem .Zobaczymy co wyjdzie . Pozdrawiam jeszcze raz wszytkich Adam z Międzybrodzia Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Mateusz87 Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Witam wszystkich .W sobotę rozpoczeła sie moja miłość do warzenia piwa i oby długo trwała.Sprzęt nabyłem i od razu 2 piwka zrobiłem ,bo z gotowca to nie ma nic wspólnego z warzeniem .Zobaczymy co wyjdzie .Pozdrawiam jeszcze raz wszytkich Adam z Międzybrodzia Witaj. Dobrze, że zacząłeś zacierać. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Witam wszystkich .W sobotę rozpoczeła sie moja miłość do warzenia piwa i oby długo trwała.Sprzęt nabyłem i od razu 2 piwka zrobiłem ,bo z gotowca to nie ma nic wspólnego z warzeniem .Zobaczymy co wyjdzie .Pozdrawiam jeszcze raz wszytkich Adam z Międzybrodzia Witam i ja. Z jakiego Międzybrodzia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts