KonraD Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 (edytowane) Witam jestem tu nowy od jakiegos czasu przeglądam forum i postanowilem sie zarejstrować. Warzeniem domowego piwka interesuje sie od wakacji wiec stosunkowow niedlugo . Mam za soba dwie warki Brown Ale i pszeniczne ciemne . Nadal borykam sie z bardzo wielona problemami wiec mam nadzieje ze to forum ułatwi Mi zycie w wielu kwestiach pozdrawiam wszystkich:) Edytowane 26 Marca 2011 przez KonraD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witaj, Konradzie! jako czytający niniejsze forum zapewne wyłącznie przez przeoczenie nie uzupełniłeś jeszcze swojego profilu... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witaj. Czytaj, pytaj, pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrix Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Czołem! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam, pozdrawiam i powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Cze, słyszałem że masz chęć na IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonraD Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Chęc jest, przepis tez ekspertem niejestem to moja 3 wareczka dopiero bedzie ale zobaczymy co wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos55 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam wszystkich .W sobotę rozpoczeła sie moja miłość do warzenia piwa i oby długo trwała.Sprzęt nabyłem i od razu 2 piwka zrobiłem ,bo z gotowca to nie ma nic wspólnego z warzeniem .Zobaczymy co wyjdzie . Pozdrawiam jeszcze raz wszytkich Adam z Międzybrodzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam wszystkich .W sobotę rozpoczeła sie moja miłość do warzenia piwa i oby długo trwała.Sprzęt nabyłem i od razu 2 piwka zrobiłem ,bo z gotowca to nie ma nic wspólnego z warzeniem .Zobaczymy co wyjdzie .Pozdrawiam jeszcze raz wszytkich Adam z Międzybrodzia Witaj. Dobrze, że zacząłeś zacierać. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam wszystkich .W sobotę rozpoczeła sie moja miłość do warzenia piwa i oby długo trwała.Sprzęt nabyłem i od razu 2 piwka zrobiłem ,bo z gotowca to nie ma nic wspólnego z warzeniem .Zobaczymy co wyjdzie .Pozdrawiam jeszcze raz wszytkich Adam z Międzybrodzia Witam i ja. Z jakiego Międzybrodzia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi