darko Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Piana średniotrwała, ale jest . Wysycenie dosyć niskie, barwa jasnozłota. Zapach słodowy z lekką owocowością, przyjemny, chmielu nie czuję. Za to w smaku jest go sporo, przyjemnie komponuje się ze słodowością. Goryczka duża, charakterystyczna. Przyjemne piwo z nieznaną dla mnie do tej pory goryczką. To chyba dlatego, że dawno nie korzystałem z Marynki. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Cześć. To chyba dlatego, że dawno nie korzystałem z Marynki. Dzięki. Jest jakiś konkretny powód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Jakoś mi nie leży goryczka Marynki, mnie wychodziła dziwnie zalegająca i ostra. Przerzuciłem się na niemieckie i brytyjskie i nie mam takich problemów. Chmiel był świeży, prosto z fabryki granulatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi