Pierog Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam. Jestem Marcin ze Słupska. na te stronę trafiłem przypadkiem jakiś tydzień temu i zaciekawiło mnie bardzo warzenie własnego piwa jeszcze jestem w fazie czytania i planowania zakupu sprzętu/surowców ale niedługo na pewno coś zacznę działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witaj. Czytanie forum zacznij od WIKI. Znajduje się w górnej części forum. W tym miejscu znajdziesz wiele odpowiedzi na nurtujące Cię pytania m.in. jaki sprzęt kupić, jak uwarzyć swoje pierwsze piwo. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam przyszłego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 i ja witam i powodzenia zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam serdecznie. Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrix Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam! Piwowarstwo wciąga! Powodzenia z nowym hobby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Witam i pozdrawiam z Gdańska. Od razu zacieraj - to esensja piwowarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi