kilis Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Godziny otwarcia zmienią się ale nie na 2-3h dziennie tylko normalnie 8, za to będą przesunięte np. pn 19-17, wt 12-20 itp.. tak żeby po pracy czy przed dało się podjechać. To się nazywa elastyczne podejście do klienta, czynne nawet w nocy Wiadomo w jakich godzinach zaciera większość piwowarów hehe, aż tak dobrze to chyba nie będzie. Miało być 9-17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bene Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Cześć. Taki odgrzewany kotlet w tym temacie. Był któryś z kolegów ostatnio w Piwowarze ? Jest tam po co jechać ? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corsano Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Czasami wpadam jak brakuje mi jakiegoś słodu. Towaru jest więcej niż kiedyś. Ceny oczywiście wysokie. Obsługuje teraz gość, który nie ma pojęcia o piwie. Po tym jak przechowują chmiel odradzam go kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Dokłądnie. Jako awaryjne rozwiązanie może być ale na codzień drogo i chmiel przechowywany na półce... Szczególnie przy większych zakupach opłaca się zapłacić za przesyłkę a i tak będzie taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon75 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jakieś wieści ze sklepu?? Jest podstawowy towar słód,chmiel itp itd??brakuje mi kilku ps.zamierzam wpaść w poniedziałek 05.01.15.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stibons Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Czy sklep nadal działa i czy jest to jedyny stacjonarny sklep w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Czy sklep nadal działa i czy jest to jedyny stacjonarny sklep w Warszawie? Działa i nie jest to jedyny sklep. Po adresy pozostałych zapraszam do wyszukiwarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezrok Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie byłem w nim co prawda, ale patrząc na ich stronę to wieje tam pustkami. To samo dotyczy sklepu na Pradze, oferta uboga. Piwodziej? Nie są w stacjonarni sensu stricte. Jest jeszcze inny sensownie zaopatrzony sklep w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jest jeszcze inny sensownie zaopatrzony sklep w Warszawie? Niestety nie. Jest jeszcze Centrum domowych alkoholi na Targówku, ale mają dość wysokie ceny, mały wybór chmielu (tylko krajowy), do tego trzymany na półce, w temperaturze pokojowej oraz skromny wybór drogich drożdży (również poza lodówką). Wpadam tam tylko po drobne rzeczy i awaryjnie po słody strzegomia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp5 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Koniec sklepu Piwowar ? Czyżby nastał koniec tego sklepu? Strona internetowa nie działa, telefony są wyłączone (kom. i stacjonarny), czy może ktoś coś wie. Może uda mi się dzisiaj podjechać i sprawdzić, trochę szkoda by było bo istnieli od dawna i pewnie wiele osób od nich zaczynało swoją przygodę z warzeniem. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
księciu-niu Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Koniec sklepu Piwowar ? Czyżby nastał koniec tego sklepu? Strona internetowa nie działa, telefony są wyłączone (kom. i stacjonarny), czy może ktoś coś wie. Może uda mi się dzisiaj podjechać i sprawdzić, trochę szkoda by było bo istnieli od dawna i pewnie wiele osób od nich zaczynało swoją przygodę z warzeniem. Pozdrawiam Piotr I jak, udało się? Czy ktoś się orientuje czy sklep nadal działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mates Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Byłem wczoraj, na domofonie wisiała kartka "sklep nieczynny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlozsatana Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 http://www.piwo.org/topic/17670-piwny-kraft-sklep-stacjonarny-warszawa-ul-stalowa-15 Jeszcze nie byłem ale już zbiera pozytywy na forum ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp5 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Witam to już chyba koniec Piwowara , trochę osób tam rozpoczęło swoją przygodę z browarnictwem, cóż szkoda . Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orion Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam to już chyba koniec Piwowara , trochę osób tam rozpoczęło swoją przygodę z browarnictwem, cóż szkoda . Piotr Również rozpocząłem przygodę z tym sklepem, wielka szkoda. Dziś jadę na Stalową zobaczymy jak tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi