josefik Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Piana: niewielka, przybrudzona. Kolor: czarny, kawowy Wysycenie: b.niskie Zapach: aromatyczny, cytrusowy czuć amerykańskie chmiele. Smak: na pierwszym planie goryczka z palonych słodów, kawa i mocno wyczuwalne amerykańskie chmiele. Poprzedniczka #96 wydaje się być bardziej zbalansowana i ze swoją jasną aksamitną pianą bardziej lekka, tutaj trochę przedobrzone za ordynarne. Ale zważywszy na bogaty aromat amerykańskich chmieli dla mnie miły akcent na koniec długiego weekendu. Edytowane 3 Maja 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Piana: niewielka, przybrudzona.Kolor: czarny, kawowy Wysycenie: b.niskie Zapach: aromatyczny, cytrusowy czuć amerykańskie chmiele. Smak: na pierwszym planie goryczka z palonych słodów, kawa i mocno wyczuwalne amerykańskie chmiele. Poprzedniczka #96 wydaje się być bardziej zbalansowana i ze swoją jasną aksamitną pianą bardziej lekka, tutaj trochę przedobrzone za ordynarne. Ale zważywszy na bogaty aromat amerykańskich chmieli dla mnie miły akcent na koniec długiego weekendu. NA KURS SĘDZIOWSKI Z NIM !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Tak też myślę i chyba do Żywca pójdzie nr 96. Ale to jeszcze będziemy sprawdzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 To prawie jak u mnie do Żywca albo pojedzie 95, albo 85. Mam nadzieję, że nie pomylą 95 z 96. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Janek u Ciebie chyba z jedynką na przedzie Edytowane 3 Maja 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi