smaky78 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) He heh ? Mnie kobieta już dawno wyrzuciła z kuchni po pierwszej warce, dobrze, że mam piwniczkę zewnętrzną. Edytowane 4 Listopada 2020 przez smaky78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave20050 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 6 minut temu, smaky78 napisał: He heh ? Mnie kobieta już dawno wyrzuciła z kuchni po pierwszej warce, dobrze, że mam piwniczkę zewnętrzną. Pamiętaj o dobrej wentylacji podczas używania taboretu i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smaky78 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Jasne, drzwi i okienko będą otwarte, bo z CO nie ma żartów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smaky78 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Pierwsze warzenie na taborecie przebiegło bezproblemowo i stosunkowo szybko, grzanie brzeczki na pełnej mocy to właściwie 1°C/min. kosmos w porównaniu z tradycyjną kuchenką gazową. Jestem bardzo zadowolony, a jak zacznę grzać jeszcze podczas wysładzania to już w ogóle będzie petarda. Dodatkowo grzałka 2000W do grzania wody i brzeczki i można urwać ze 2 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Szukam taboretu gazowego do gotowania brzeczki około 50l. Zastanawiam się nad tymi: 8kw 7kw 9kw Najtańszy byłby najlepszy, ale czy on faktycznie ma 8kw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave20050 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 14 godzin temu, smola napisał: Szukam taboretu gazowego do gotowania brzeczki około 50l. Zastanawiam się nad tymi: 8kw 7kw 9kw Najtańszy byłby najlepszy, ale czy on faktycznie ma 8kw? Polecam Tobie taki model https://allegro.pl/oferta/taboret-gazowy-9-2-kv-propan-butan-made-in-italy-9856347241?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Dave20050 napisał: Polecam Tobie taki model Używasz? Jest dosyć niski i jestem ciekawy czy zawory się nie nagrzewają i czy jest do nich dostęp po postawieniu garnka o średnicy 45 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave20050 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Godzinę temu, smola napisał: Używasz? Jest dosyć niski i jestem ciekawy czy zawory się nie nagrzewają i czy jest do nich dostęp po postawieniu garnka o średnicy 45 cm. Używam, jednak garnek mam 30L. Zawory są tylko ciepłe. Wymiary to 43cmx32cm, więc powinno być dobrze. Wiadomo, że garnek będzie trochę wystawał. smola 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Tu znalazłem o mocy niby 11kw, gdzie zużycie gazu ma 880g/h. Możesz podać jakie zużycie ma Twój taboret, w aukcji nie ma opisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave20050 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 2 godziny temu, smola napisał: Tu znalazłem o mocy niby 11kw, gdzie zużycie gazu ma 880g/h. Możesz podać jakie zużycie ma Twój taboret, w aukcji nie ma opisu. Około 800g/h smola 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi