misiuzeb Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Budowa zakończona. Wersja mini na 1 keg. Warunki lokalowe pozwoliły tylko na taki. Kolumna wykonana własnoręcznie. Lodówka "pod blat" 47cm szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Czym uszczelniłeś dziurę w lodówce? U Vettisa blat jest naklejony na górę, ale u Ciebie ta lodówka jest chyba tylko wsunięta, więc masz powietrze między blatem a lodówką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Dziurka jest z tyłu tylko na wężyk i wchodzi ciasno. To jest lodówka pod zabudowę od góry i blat ładnie leży na lodówce (wyrzeźbiłem lekkie wgłębienie pod zawias tylko). Ogólnie to na upartego mogę ją wyciągnąć w każdej chwili. Kolumna jest montowana tylko do blatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Coś to gniazdko krzywo ładnie, leje się coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Gniazdko fakt do wymiany. Nie leje się bo kończy się fermentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Coś to gniazdko krzywo Zboczeniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) Coś to gniazdko krzywo Zboczeniec Szczególarz. Jak, nie przymierzając, inspektor Przygoda.... Edytowane 26 Maja 2011 przez jkocurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 No, ale jest w tym wiele racji. Ja zwiedzając muzea często zaczynam od oglądania oświetlenia, gablot, szyn montażowych, sposobu umieszczania podpisów itp., a eksponaty zostawiam na deser... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 No, ale jest w tym wiele racji. Ja zwiedzając muzea często zaczynam od oglądania oświetlenia, gablot, szyn montażowych, sposobu umieszczania podpisów itp., a eksponaty zostawiam na deser... Po prostu każdy ma - zboczenie zawodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) Zgadza się, każdy ma jakieś swoje zboczenia - ja wszędzie widzę zawory i rury A kegator bardzo fajny i ładnie wkomponowany w kuchnię. Bo ten co widziałem w "Piwowarze" jest wprawdzie większy, ale chyba w mieszkaniu znacznie by się rzucał w oczy. Bardzo mi się podoba. Liczę, że za jakiś czas zobaczę na forum instrukcję wykonania tego kegeratora. Edytowane 26 Maja 2011 przez Spotter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi