karkan Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kurcze niezdawałem sobie sprawy że musi być pod spodem w ogóle taki plastik. Dostałem ją bez tego plastiku. Muszę popytać czy jeszcze gdzieś to jest. Mówisz że to jest rozwiązanie mojej bolączki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Na to wygląda. Przy normalnym użytkowaniu spływa tam woda przy rozmrażaniu. Podstawiasz garnuszek i będzie sie tam woda zbierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 No i zonk drzwiczki znalezione. Osłony od dołu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadLion Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam, Mam zamiar użyć sterownika STC-1000 do mojej lodówki czyli sterowanie chłodzeniem i grzaniem i moje pytanie: jakich używacie elementów grzewczych w waszych lodówkach i o jakiej mocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiux Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 ja u siebie w razie potrzeby owijam fermentor przewodem grzewczym silikonowym 25W 400cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Można użyć kabla grzewczego, żarówki, niektórzy nawet suszarki używają;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Kasztan Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Panowie wrzucaliście sondę z STC-1000 bezpośredino do fermentora? Na anglojęzycznych forach piszą, że można i całkiem nieźle się sprawdza, ale będę patriotą i zapytam naszych Jeśli tak, to gdzie ją umieszczaliście? Ja planuję w środku, tzn. w centrum brzeczki, ale może lepiej na dnie lub przy powierzchni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ori2go Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Folia babelkowa 2 warstwy i czujnik przyklejony z zewnatrz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Kasztan Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Jest to dość popularna metoda, gdzie czasem folię zastępuje się mokrą gąbką, ale i tak obarczone jest to pewną niedokładnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungel90 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 U mnie wygląda to tak: Mam sterownik, kabel grzewczy i bez problemu jestem w stanie utrzymać temp w zakresie 1-30 stopni. Jak skończy się zima i kiedyś będę robił lagera to podłącze kabel od lodówki do sterownika. Lodówkę dostałem za free, kabel (9 m, 80w) i sterownik koszt około 130zł z przesyłkami. yoshko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi