JakubS Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jakis czas temu zauwazylem 'maly' problem z posiadana kapslownica. Tlok z glowica nie jest zamontowany pod katem prostym w stosunku do postawy kapslownicy przez co nie mozliwe jest zakapslowanie butelki postawionej na wyznaczonym do tego miejscu. Za kazdym razem musze kombinowac Z tego co widze nie ma zadnej regulacji i wg. mnie otwory na sruby zostaly po prostu nawiercone na roznych wysokosciach. Czy ktos z posiadaczy takiej kasplownicy spotkal sie z takim problemem lub ewentualnie doradzi jak to naprostowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Nie idzie odepchnąć od siebie ? Skręcona na 4 śruby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 jak widzę na zdjęciu to ten czerwny profil nie jest pod kątem prostym do tych drugich profili. Z tego co widzę nie jest to skręcana, więc albo wygniesz na "siłę", albo zareklamuj, albo roznituj wyrónaj otwory i skręć na śruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 (edytowane) Nie mam aż tak, ale podobnie. Też jest pod kątem. W niczym przy kapslowaniu to nie przeszkadza na szczęście. Chociaż przy Twojej wygląda to tragicznie. Edytowane 5 Czerwca 2011 przez jacekan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Z reklamacja moge miec problem bo za koszty przesylki pewnie bym podobna kasplownice gdzies w swojej okolicy dostal. Wyginac probowalem, ale za slaby jestem bo sie ruszyc nie chciala Bede musial rozkrecic i 'poprawic' otwory a nastepnie skrecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Z reklamacja moge miec problem bo za koszty przesylki pewnie bym podobna kasplownice gdzies w swojej okolicy dostal. No nie wiem czy za 20 zł kupisz kapslownicę. Ja tam bym wysyłał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 (edytowane) No nie wiem czy za 20 zł kupisz kapslownicę. Ja tam bym wysyłał. Hmmm ... raczej cos kolo 30-40e. Tanszy transport na trasie irlandia-polska moze byc ciezki do znalezienia Edytowane 5 Czerwca 2011 przez JakubS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 U Was ten czerwony element nie jest mocowany na śruby? Ja na Twoim miejscu bym odkręcił śruby/uciął nity, nawiercił nowe otwory we właściwych miejscach i skręcił. Cała robota zajmie krócej, niż zamawianie kuriera i zrobienie paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 U Was ten czerwony element nie jest mocowany na śruby? Ja na Twoim miejscu bym odkręcił śruby/uciął nity, nawiercił nowe otwory we właściwych miejscach i skręcił. Cała robota zajmie krócej, niż zamawianie kuriera i zrobienie paczki. Dokladnie to mam zamiar zrobic. Odkrecic sruby i nawiercic nowe otwory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 A jak jest montowane to u podstawy? Bo jeśli lewy drążek zeszłaby troszkę w dół to może dałoby radę zmienić kąt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ciezko wyczuc jak to jest mocowane u podstawy. Nie ma zadnych srub i nie widac spawow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ciezko wyczuc jak to jest mocowane u podstawy.Nie ma zadnych srub i nie widac spawow. Pod tymi plastikowymi nakładkami są spawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi