tieroo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 albo chociaż się pochwal że zwerbowałeś Michała Saksa do sędziowania. kto zagląda na FB albo na bloga konkursu ten już wie ;-) to nie koniec newsów na dzisiaj....... właśnie na stronie pojawiają się kolejni sponsorzy i kolejne nagrody !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Tieroo zapodaj listę startową, to będzie lepszy nius niż jakieś dwa zdjęcia, nie wiadomo skąd :) Kurde człowiek się stara, dokumentuje, a tu takie podziękowania ;-) Lista finalistów dostępna już na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Gdyby tak wszyscy organizatorzy konkursów reagowali na sugestie forumowiczów, byłoby fajnie. Brawo Tieroo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ale numer, znalazłem się w finale gratulacje dla pozostałych finalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dwa piwa w finale:) Nie jest źle. Niestety nie będę mógł być z wami w sobotę z powodu wyjazdu do Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No jeśli możesz to zapodaj I kto to mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No jeśli możesz to zapodaj I kto to mówi Przecież nie napisałem że musi i dlaczego jeszcze nie ma. Nie zaśmiecajmy wszystkich wątków pierdołami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No jeśli możesz to zapodaj I kto to mówi Przecież nie napisałem że musi i dlaczego jeszcze nie ma. Nie zaśmiecajmy wszystkich wątków pierdołami. No to co by nie zaśmiecać. Polecam śledzić dzisiaj bloga konkursu......czeka na Was jeszcze kilka newsów......kolejne nagrody........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 I kto to mówi Przecież nie napisałem że musi i dlaczego jeszcze nie ma. Nie zaśmiecajmy wszystkich wątków pierdołami. No to co by nie zaśmiecać. Polecam śledzić dzisiaj bloga konkursu......czeka na Was jeszcze kilka newsów......kolejne nagrody........... Wow liczba nagród imponująca już teraz jest a tu się szykują kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Szkoda że tylko za pierwsze 3 miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Szkoda że tylko za pierwsze 3 miejsca Wygrany bierze wszystko ! ;-) (ale to może za rok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Szkoda że tylko za pierwsze 3 miejsca Wygrany bierze wszystko ! ;-) (ale to może za rok) Zwycięzca, wygrany kojarzy się z loterią, a konkurs takową nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 O jakiej stronie konkursu piszecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 O jakiej stronie konkursu piszecie? Ech lenistwo :( http://www.piwo.org/forum/p120215-17-10-2011-23-35-21.html#p120215 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Nie znalazłem na Twojej stronie odpowiedniego linka No ładnie, mój uczeń startuje w dwóch kategoriach i nawet się nie pochwalił. P.S. a jednak nie, ma imiennika i nazewnika. Czyli mamy dwóch piwowarów o tym samym imieniu i nazwisku Edytowane 9 Grudnia 2011 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 P.S. a jednak nie, ma imiennika i nazewnika. Czyli mamy dwóch piwowarów o tym samym imieniu i nazwisku O jakim imienniku piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 http://konkurs.4stronypiwa.pl/?p=315 Nowy sponsor nowe nagrody!!! Słuchamy Waszych potrzeb powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 O jakim imienniku piszesz? Piotr Musielak Coś tam się dzieje w tym Krakowie czy posneli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 O jakim imienniku piszesz? Piotr Musielak Coś tam się dzieje w tym Krakowie czy posneli? No dzieje... Konkurs zakończony..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Piotr Musielak to ja Miło mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Są już wyniki więc gratulacje dla wszystkich uczestników konkursu a szczególne dla laureatów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Gratulacje dla laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 O jakim imienniku piszesz? Piotr Musielak Coś tam się dzieje w tym Krakowie czy posneli? No dzieje... Konkurs zakończony..... Wyniki powiesiłem na stronie. Szaczególne podziękowania dla przybyłych na ogłoszenie wyników, oraz dla grona sędziowskiego i Zosi która nas gości bardzo ciepło na Rogu Reformackiej i Brackiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Piotr Musielak to ja Miło mi No to musicie się ,kiedyś spotkać. Myślę, że będzie okazja we Wrocławiu. znów te same nazwiska na podiumie Konkurs zakończony więc teraz do Omerty, na amerykańce. Edytowane 10 Grudnia 2011 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Gratulacje dla zwycięzców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi