Wiktor Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 niestety byłem dzisiaj, jutro jestem w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Szkoda. Mam nadzieję że następnym razem uda nam się spotkać. Ja za godzinę wychodzę z domu, więc będę na miejscu przed 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Dziękuję wszystkim obecnym za przybycie. Za jakieś 2 miesiące musimy powtórzyć spotkanie, już pod oficjalną nazwą II Łódźkiego Zlotu Piwowarów Domowych. Mam nadzieję, że będzie nas przybywać, co zaowocuje nie tylko wzrostem ilości domowego piwa, ale też poprawą jakości. Póki co - zapraszam do siebie na warzenie. Jeśli macie ochotę uwarzyć coś ze mną/u mnie - piszcie na PW, a na pewno znajdziemy dogodny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geronimo Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Witajcie;) Tak jest- ,,pierwsze koty za płoty"było fajnie. Dowiedziałem się od bardziej doświadczonych kolegów wielu interesujących rzeczy. Jeszcze raz dziękujemy Mervovi za cenną inicjatywę + załatwienie lokalu. Piwa uwarzone w lokalnym browarze mnie smakowały. Ale niewątpliwie lepsze i ciekawsze były przyniesione przez uczestników piwa domowe. Mam nadzieję, że dzięki takim spotkaniom z piwami łódzkimi będzie tylko lepiej:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Piwa uwarzone w lokalnym browarze mnie smakowały. bo w de brasilu są zawsze świeże i dobre piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Piwa uwarzone w lokalnym browarze mnie smakowały. bo w de brasilu są zawsze świeże i dobre piwa Ciekawe dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 bo w de brasilu są zawsze świeże i dobre piwa Ciekawe dlaczego bo zatrudniają bardzo dobrych piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Obiecałem kolegom piwowarom, że wrzucę zdjęcia z tej zacnej imprezy, co też niniejszym czynie. Na spotkaniu stawili się: Krzysztof, geronimo, Galadhen, ryjek, Merv oraz ja. Tematem przewodnim, jak nie trudno się domyślić było piwo choć nie brakowało wymiany doświadczeń w innych tematach. Każdy z nas przyniósł ze sobą buteleczkę swojego piwa. Wszystkie trunki zostały, przez szanowne grono, pozytywnie ocenione Jeszcze raz dziękuję wszystkim za spotkanie i również liczę, że uda nam się z tych naszych spotkań uczynić cykliczną imprezę. Edytowane 12 Lipca 2011 przez lesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Witam Na wstępie chciałbym przeprosić za opóźnienie - sporo się u mnie ostatnio działo i nie miałem głowy do organizowania spotkania. Co powiecie na Drugie Spotkanie Łódzkich Piwowarów Domowych? Proponuję np czwartek, 20 października, o 16. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galadhen Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 W zasadzie ja generalnie jestem na tak. Nawet termin jest w miarę dogodny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Ja niestety w tym dniu pracuję do 23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Jakie inne terminy proponujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1024 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 przed gwiazdką, sezon piwny dopiero rozpoczęty, piwa fermentują, przed gwiazdką by już wyleżakowały;) jak w piwotece to pewnie się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Zawsze możesz wpaść teraz popróbować. Przed gwiazdką możemy znów się spotkać. Lesiek, jaki dzień proponujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 a co powiecie na 19 października ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 A w jakich godzinach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ja mam cały dzień wolny więc się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Ja praktycznie też. Piwoteka jest czynna od 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 No to może 16 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galadhen Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Mnie niestety ten tydzień odpada. Jestem strasznie zarobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Czy ktoś jest jeszcze chętny na spotkanie 19 października ? Jeśli nie to może przesuniemy termin na kolejny tydzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1024 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 15-18:30 w środę mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 A ja, jak się okazało, jestem jeszcze na antybiotyku, więc niestety nie mogę nic z alkoholem popróbować. Przepraszam że piszę dopiero dziś - nie miałem dostępu do sieci przez ostatnie dni. Jeśli to nie problem, może zróbmy spotkanie za tydzień? Ew. mogą się odbyć dwa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 No dobra to odwołujemy dzisiaj i spróbujemy w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 wybiera sie ktoś na warsztaty do Piwoteki 26 lutego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi