Wiktor Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 czy ktoś z łódzkiej ekipy będzie w piwotece w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 czy ktoś z łódzkiej ekipy będzie w piwotece w sobotę? Ja będę i z tego co widzę na "fejsie" Piotrek (Merv) też się zpowiedział, ale to niech on potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 będzie z mojej strony niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 tym bardziej warto się wybrać chociaż z drugiej strony zależy co oznacza ta "niespodzianka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 to jest ta z dobrych niespodzianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Przychodzi mi na myśl - piwo ! Więcej nie wnikam niech to będzie niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek321 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A może po świętach zrobimy jakieś spotkanie? Z degustacją na przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jestem za. Tylko pewnie termin będzie trudno dopasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio113 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Podbijam temat, kiedy i gdzie? Dopasuję się, pracuję 7 dni w tygodniu, termin więc obojętny. Miejsce również. Wystarczy odrobina chęci od "piwnej braci". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi