ivosmo Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Zależy od mieszadła...też oglądałem ten filmik ale np. moje mieszadło (od mundexa) nie zrywa rdzenia 8x40 mm nawet na maksymalnych obrotach. Tylko oczywiście maksymalne obroty maksymalnym obrotom nie równe, tak samo z magnesami, ich umiejscowieniem na wiatraku itp. więc ciężko dawać jakieś uniwersalne wskazówki. Rdzeń 20 mm wydaje się być trochę mały mimo wszystko, 6x30 mm lub 6x35 mm myślę ma największe szanse działać poprawnie niezależnie od mieszadła. Edytowane 18 Lutego 2016 przez ivosmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 a mi np 30mm zrywa adamski_68 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolo Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 a mi np 30mm zrywa Czyli loteria jednak jak widzę. A jednak trochę taki rdzeń kosztuje, kupno trzech będzie najpewniej oznaczało, że 2 z nich będą leżały odłogiem. Cóż, zaryzykuję jednak te 30mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 ale on wyskakuje na na prawdę dużych obrotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocaille'r Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 U mnie to kwestia odległości między magnesem a dipolem, 3mm w górę lub w dół i już wypada, jak zrobisz to dobrze to raczej każdy musi działać, jedynie jeden może lepiej inny gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi