Arczi Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witają Sara i Artur z Częstochowy. Piwko warzymy od roku. Na koncie póki co mamy dziewięć warek. Brak czasu nie pozwolił na więcej, ale mamy zamiar wkrótce to nadrobić Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) ....... Brak czasu nie pozwolił na więcej, ale mamy zamiar wkrótce to nadrobić Pozdrawiamy Chyba jesteście za bardzo zajęci Sobą. Witam Edytowane 1 Lipca 2011 przez zbynekkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 I ja witam oraz pozdrawiam z Rydułtów. Mam Żoneczkę z CZ, ale ona nie chce wspólnie ze mną warzyć piwa. Często bywam w Waszym mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 To zapraszamy na piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam z gór. Wiele pomyślności w piwowarstwie i nie tylko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam i pozdrawiam z Gdańska, samych udanych piwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witajcie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 I jo witom tyż ze śląska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Para buch, flaszki w ruch .... Pozdrawiam i witam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam i pozdrawiam Życzę sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja także witam piwowarów częstochowskich. Częstochowa to drugi mój dom biorąc pod uwagę że mam tam rooooozliczną rodzinę i bywam tam przynajmniej raz w roku ( w zeszłym 5 razy ).Wielu udanych warek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Życzę Wam dużo piwowarskiej pary!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi