Ad@m Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam! Mam na imię Adam, jestem z okolic Miechowa (ok 40 km. ok Krakowa) . Bardzo spodobało mi się to forum i to o czym piszecie. Teraz widzę że piwo to nie tylko T.... Ż.... itp ale wiele wiele innych, co najważniejsze własnej roboty. Mam nadzieje że z waszą pomocą zrobię coś dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 (edytowane) Witam!! Powodzenia i jak będziesz potrzebować pomocy to pisz Edytowane 5 Lipca 2011 przez rosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam i powodzenia zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witaj. Życzę wielu piwowarskich sukcesów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam z gór. Widzę że nastawienie masz pozytywne i tak trzymaj:okey: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 I ja witam kolejnego zakręconego pozytywnie piwowara. Tylko czy można do piwa być nastawionym nie pozytywnie? wydaje się że nie, jest to jedyny napój alkoholowy pozytywnie nakręcony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witaj i powodzenia w piwowarskim świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam i pozdrawiam z Gdańska, bierz się do zacierania a potem do degustowania. Powodzenia i samych udanych piwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi