Szwed Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Córce nawalił telefon posiadam inny Sony-Ericsson K510i niestety zablokowany na ERA mam nawet kabelek do komputera. Grzebałem trochę w Internecie, ale nic pewnego nie wyszukałem. Może zna ktoś pewny knif sprawdzony?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) Spróbuj ten program: http://legalne.info/WorldUnlock-Codes-Calculator,program,download,1163 Ale z tego co mi wiadomo, to usunięcie SIM Lock'a z Soniaczy nie jest takie łatwe. Najlepiej jak się udasz do jakiegoś serwisu. Zapłacisz 30-50,- pln i masz to załatwione. No i raczej pewne, że nic nie schrzanią. Edytowane 12 Lipca 2011 przez Spotter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 w opisie programu napisali "tylko niektóre modele. Sony" z tego, co piszą to gł. NOKIA tam odblokować można wklepując odpowiedni kod nie mam pojęcia czy w Sony-Eryku jest tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Spróbuj ten program: http://legalne.info/WorldUnlock-Codes-Calculator,program,download,1163Ale z tego co mi wiadomo, to usunięcie SIM Lock'a z Soniaczy nie jest takie łatwe. Najlepiej jak się udasz do jakiegoś serwisu. Zapłacisz 30-50,- pln i masz to załatwione. No i raczej pewne, że nic nie schrzanią. Lub sprawię młodej prezent i jej podaruje mój aparat (nowszy bez blokady) a ja mam telefon w sieci ERA znaczy się T-Mobile i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ostatni raz kiedy zdejmowałem SIM Locka to mój bratanek uczył się mówic Ale wiem, że niektóre modele łatwo dają się odblokowac, a niektóre niestety ale nie. A co do powyższego - nie zauwazyłem, że Sony tylko niektóre modele. Sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Lub sprawię młodej prezent i jej podaruje mój aparat (nowszy bez blokady) a ja mam telefon w sieci ERA znaczy się T-Mobile i będzie git I tak będzie chyba najłatwiej A małe sie napewno ucieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 W każdym serwisie za 10-20zł kupisz tzw. turboSIM, to taka elastyczna tasiemnka z układem scalonym w kształcie karty SIM. Wkładasz między kartę a telefon, simlock znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Faktycznie nie wiedziałem o tym. Z telefonu Sone Eryk nie koniecznie zadziała przeczytałem w necie http://www.youtube.com/watch?v=Fp0FfwlhyuU Edytowane 15 Lipca 2011 przez apolloks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Oddałem swój telefon i nie potrzebuje już ściągać simlocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 W każdym serwisie za 10-20zł kupisz tzw. turboSIM, to taka elastyczna tasiemnka z układem scalonym w kształcie karty SIM. Wkładasz między kartę a telefon, simlock znika. Nie wiedziałem że jest tak prosty sposób na simloka. Masz + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi