prusak Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 ...i piwniczka tak nie wygląda. Szkoda. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Żeby chociaż tak se warzyć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 A później nalewać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 jak tak patrzę, to nie bardzo podobają mi sie warunki w których warzone jest to piwo. Dobrze, że ściany pobielone, bo tynk nie leci do kadzi. A i ciekawi mnie jak czyszczą te baczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Super! Z jakiego browaru te zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 drugi to U Medwidku. Pierwszy w Pilznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 (edytowane) drugi to U Medwidku. Pierwszy w Pilznie? Bardzo dobrze! Trzeci to nalewak w mini browarze PARNIK (cz), jak widać jeden barman go nie obskoczy. Edytowane 21 Lipca 2011 przez prusak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Nasze USy i Sanepidy by oszalały jakby to zobaczyli, żadnej stali nierdzewnej, nie zwymiarowane przez Główny Urząd Miar i Wag... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Na drzwiach do pomieszczenia w którym odbywa się fermentacja widziałem papierową plombę z pieczątka. Ale głowy nie dam bo było dużo innych rzeczy do oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się