Krystian.z Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Jakiego kega masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XEON Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 No właśnie nie mam żadnego dlatego też pytanie jest jak by dwuetapowe. Jeśli można to jak to zrobić a zarazem jaką kege mam kupić żeby to zrobić mam trzy końcówki do kegi . Dwie takie nasuwane duża i średnia oraz taka jak by wkrecana . Mam też dwie kegi ale do tego jest potrzebna jakaś mała końcówka nasuwana z tej kegi wystaje też wężyk taki cienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian.z Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Nie jaką kege tylko jakiego kega. Wrzuć zdjęcia tego co masz bo z opisu ciężko wywnioskować. Tak czy inaczej najlepszy do tego celu byłby keg cornelius. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugarsweet Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 wodę trzeba nalać w identyczny sposób jak piwo do tego kega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi