ywald92 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam.Chciałbym zacząc przygodę z warzeniem własnego piwa,ale najpierw chciałbym samemu "posmakowac" jaka jest różnica między piwem domowym,a takim dostępnym w sklepach.Więc moje pytanie brzmi: Czy jest tu ktoś z okolic Lublińca (śląskie),kto ewentualnie zgodziłby się uraczyc mnie swoim własnym,domowym piwem? (oczywiście za pokryciem kosztów;) ) Chciałbym dzięki temu rozwiac moje wątpliwości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Cześć Jeśli odległość do Krupskiego Młyna Cię nie przeraża to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ywald92 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) No to super.Proszę mi jeszcze powiedzieć kiedy i gdzie dokładnie mam się meldować Możemy mieć mały problem ze zgraniem,bo dzisiaj około 17 wyjeżdżam do pracy i wracam dopiero w piątek wieczorem,ale mam nadzieję,że da się coś wykombinować.Pozdrawiam. Edytowane 31 Lipca 2011 przez ywald92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi