anteks Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Dzisiaj dotarła przesyłka z gadżetami z Browaru Zamkowego WIELKIE DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Dzisiaj dotarła przesyłka z gadżetami z Browaru Zamkowego WIELKIE DZIĘKI Przyznaj się co to za gadżety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Do mnie też dotarły, za co bardzo dziękuję organizatorom! W paczce była elegancka torba BBZ, książki o Browarze Żywieckim i Cieszyńskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) Do mnie też dotarły, za co bardzo dziękuję organizatorom!W paczce była elegancka torba BBZ, książki o Browarze Żywieckim i Cieszyńskim. Dokładnie to samo ps Duuża torba podróżna Edytowane 19 Września 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 No to gratuluję. Andrzej, w 2012 roku w Żywcu-pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 No to gratuluję. Andrzej, w 2012 roku w Żywcu-pasuje? Trudno powiedzieć , bywam na 4 imprezach piwowarskich w roku ( Żywca nie ma w tych planach ) Ale nigdy nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czes Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Kurier dotarł dzisiaj i do mnie. Hops (nie Mops!), ten od Portera, okrutnie go oszczekał. Nadawcy - Grzegorzowi Zwierzynie, b. dziękuję! Wiecznego pióra, które obok wspomnianych, ciekawych książek było w paczce, użyję jutro by wpisać ocenę 31 spośród 117 studentów, którzy zdali egzamin poprawkowy z chemii organicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 No to gratuluję. Andrzej' date=' w 2012 roku w Żywcu-pasuje?[/quote'] Trudno powiedzieć , bywam na 4 imprezach piwowarskich w roku ( Żywca nie ma w tych planach ) Ale nigdy nic nie wiadomo Musisz zmienić plany, bo 2012 ma być przełomowy. Więc wybieraj się !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Do mnie też dotarły' date=' za co [b']bardzo dziękuję organizatorom![/b]W paczce była elegancka torba BBZ, książki o Browarze Żywieckim i Cieszyńskim. Dokładnie to samo ps Duuża torba podróżna Raczej nie to samo, Ty dostałeś znacznie większą. Kurier dotarł dzisiaj i do mnie. Hops (nie Mops!), ten od Portera, okrutnie go oszczekał.Nadawcy - Grzegorzowi Zwierzynie, b. dziękuję! Wiecznego pióra, które obok wspomnianych, ciekawych książek było w paczce, użyję jutro by wpisać ocenę 31 spośród 117 studentów, którzy zdali egzamin poprawkowy z chemii organicznej Strasznie się głowiłem nad tą literką. Głowiła się i reszta składu sędziowskiego. No i wszystko wskazywało na M. Tak więc przepraszam Hopsa za przekręcenie imienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Cieszyńska pszenica z kija - wspaniała. Jeżeli ta jakość nie ulegnie zmianie, to myślę że piwowarzy z Paulanera mogliby przyjechać na naukę. Właśnie trafiła w butelce do 'Stonki' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Mówisz o tym pszenicznym Leżajsku? Tylko taki dziś w stonce widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 No tak, Leżajsk warzony w Cieszynie a rozlany w Żywcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Tak właśnie pomyślałem, kiedy zobaczyłem na etykietce "Grupa Żywiec", to oczywiste, że Leżajsk jest zaraz koło Cieszyna . Stoi w lodówce, dziś nie mam ochoty na pszenicę Za to cena przyzwoita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Piłem tego Leżajska wczoraj. Kupiłem go w Pierdonce niestety jest zbyt wysoko odfermentowany i smaku w nim niewiele. Smakuje jak wielkokorporacyjna pszenica nie ma wielkich wad ale też zachwycać się nie ma czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Piłem tego Leżajska wczoraj. Kupiłem go w Pierdonce niestety jest zbyt wysoko odfermentowany i smaku w nim niewiele. Smakuje jak wielkokorporacyjna pszenica nie ma wielkich wad ale też zachwycać się nie ma czym No wiesz, na WB-06 zawsze mocno odfermentowują (tzn. do jakiś 2°Blg), mimo to moje pszenice smakują mi niezmiennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Moje pszenice na tych drożdżach też mi smakowały. Jednak my nie pasteryzujemy ani nie filtrujemy swojego piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi