pawcio416 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Mam możliwość kupienia takiego cudeńka używanego w przystępnej cenie: Myślicie że by się nadał? - nierdzewka - termostat - poj. 30l Mogę go mieć za 350 pln. Może ktoś z czymś takim eksperymentował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wygląda dobrze, do zacierania na pewno się nada, tylko jaką ma moc do gotowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan62 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Może być dobry wybór przy odpowiedniej mocy grzałki, jej umiejscowieniu pod dnem i wystarczającej pojemności gara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio416 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) 2200W tak jest w instrukcji Wystarczy tyle? Niestety grzałka jest nad dnem i jest odkryta, ale myślałem założyć sito nad grzałką i minimalnie nad kranikiem jako filtrator. Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez pawcio416 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Moga pzypalac sie slody i przywierac do grzalki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi