Zdrój Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Sympatyczna załoga Gminnego Ośrodka Kultury w Lutowiskach organizuje I Bieszczadzkie Święto Chmielu. Impreza odbędzie się w niedzielę 14 sierpnia w miejscowości CHMIEL. Tamtejsi mieszkańcy z pomocą urzędników chcą skorzystać z nazwy swojej miejscowości i przypomnieć turystom o dawnnych tradycjach chmielarskich miejscowości Chmiel jest pięknie położony - nieco na uboczu głównych szlaków, wzdłuż Sanu. Imprea potrwa kilka gdozin , start w niedzielę od 13:30. W programie m.in. warzenie i degustacje piwa domowego, przysmaki kuchni regionalej, koncert. Czy ktoś z piwowarek / piwowarów ma ochotę zaprezentować swoje piwa podczas imprezy ? Browar Zdrój się wybiera Załączam plakat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Będziemy z żoną i znajomymi w Bieszczadach w tym czasie , więc pewnie zaglądniemy. Orientujesz się czy jest tam jakieś pole namiotowe ? Albo jakaś możliwość noclegu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No to koniecznie przyjedźcie Garść informacji o noclegach w Chmielu: http://www.lutowiska.pl/index2.php?id=64&a=14&b=14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jak Cię będzie można rozpoznać na tej imprezie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zapewnie po koszulkach PSPD, też się z żoną wybieramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zdrój będzie stał przy garach i będzie miał na sobie fartuch Mistrza Piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) Miło było poznać. Impreza ogólnie fajna , chociaż myślałem, że będzie bardziej piwna Ale może za krótko byłem. Jutro jak ogarnę zdjęcia z Bieszczadów to kilka wrzucę z samej imprezy. PS. Alt smakowy , pomimo pływającego w kubku robaczka I wreszcie zakupiłem łyżkę Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez pepek84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Wrzuciłam parę zdjęć z imprezy do galerii http://www.piwo.org/galeria/thumbnails.php?album=237. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi