szop007 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Siostra poprosiła mnie o pomoc w zebraniu podpisów pod petycją, w sprawie drastycznej podwyżki cen leków na nieswoiste zapalenie jelit (choruje na to moja siostrzenica). Serdecznie dziękuję za poparcie. http://www.petycje.pl/7750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ceny leków to istny horror, przekonałem się o tym na własnej skórze. Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dzięki, kentaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Też podpisałem. Nie ma to jak służba zdrowia i leczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dziękuję wszystkim, którzy podpisali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 podpisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieddro Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 podpisane A więc Kraków generalnie jest ZA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Nie tylko Kraków. Ja też jestem za Oczywiście petycją . miało być na zdrówko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi