Artus Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Witam Od ponad 2 miesięcy zaglądam na Forum. Kilka dni temu zarejestrowałem się, a dziś zdecydowałem się wreszcie przywitać z Wami. Dotychczas mam za sobą 3 warki - wszystkie się udały, kwasu nie zrobiłem Pierwsza z brew-kita Muntonsa, druga z niechmielonego ekstraktu Weyermanna, trzecia już z zacieraniem z zestawu BA. Pozdrawiam Artus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 WitamOd ponad 2 miesięcy zaglądam na Forum. Kilka dni temu zarejestrowałem się, a dziś zdecydowałem się wreszcie przywitać z Wami. Dotychczas mam za sobą 3 warki - wszystkie się udały, kwasu nie zrobiłem Pierwsza z brew-kita Muntonsa, druga z niechmielonego ekstraktu Weyermanna, trzecia już z zacieraniem z zestawu BA. Pozdrawiam Artus No proszę kolejny ułożony forumowicz. Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 No proszę kolejny ułożony forumowicz. Witam serdecznie. Wyedukowany Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 ułożony forumowicz. Wyedukowany No masz rację, trochę pejoratywnie to zabrzmiało. To może, kolejny świadomy forumowicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Witam i życzę kolejnych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Widzisz KOPYR jak piszemy, że trzeba najpierw czytać to są tacy, że czytają. I chwała im bo nadmiar wiedzy nie szkodzi. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi