cyjarz Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Od jakiegoś czasu warzę piwa bezstylowe, kombinuję to w jedną to w drugą stronę. Najbardziej smakują mi piwa korzenne, z lekkim wytrawnym zakończeniem. Jak uzyskać smak korzenny? Szukam, czytam i jakoś nic nie mogę na ten temat znaleźć. Serdecznie pozdrawiam......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan62 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Poszuka na forum przepisy na piwa bożonarodzeniowe, świąteczne itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Subtelny korzenny aromat dają chmiele niemieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Polecam dodać trochę (2-3 kopiate łyżeczki) przyprawy do piernika na ostatnie 5 minut gotowania. Z ciemnym, mocnym piwem - efekt rewelacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 drożdże t-58 są opisywane jako dające korzenno pieprzowe nuty estrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1024 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Polecam dodać trochę (2-3 kopiate łyżeczki) przyprawy do piernika na ostatnie 5 minut gotowania. Z ciemnym, mocnym piwem - efekt rewelacyjny nie wiesz czy dodanie przyprawy na cichą da podobny efekt? dziś przelewam bursztynowe T-58 na cichą i zastanawiam się nad pewnymi wariacjami:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 nie wiesz czy dodanie przyprawy na cichą da podobny efekt? dziś przelewam bursztynowe T-58 na cichą i zastanawiam się nad pewnymi wariacjami:D Nie wiem, nie próbowałem, sprawdź i opisz rezultat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Polecam dodać trochę (2-3 kopiate łyżeczki) przyprawy do piernika na ostatnie 5 minut gotowania. Z ciemnym' date=' mocnym piwem - efekt rewelacyjny [/quote']nie wiesz czy dodanie przyprawy na cichą da podobny efekt? dziś przelewam bursztynowe T-58 na cichą i zastanawiam się nad pewnymi wariacjami:D Powinno być ok piwo przejdzie aromatem korzennym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się