Pieron Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 No ale z tym to juz przesada http://allegro.pl/rudzki-browar-domowy-pieron-i-i1998732694.html No rzeczywiście, nie dojść że robi swoje podkładki to jeszcze je sprzedaje - co za typ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zagadam do gościa.... ma towar co mnie interesuje. Powiem, że jestem z mafii piwowarskiej. Może się przestraszy i spuści cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zagadam do gościa.... ma towar co mnie interesuje. Powiem, że jestem z mafii piwowarskiej. Może się przestraszy i spuści cenę. A skąd wiesz że ma. Na pewno ma podkładki, których nie ma na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Odświeżam temat, bo w Informacji z fanpage'u Festiwalu Birofilia: "Mamy dla Was miłą wiadomość, od 2.02 do 16.02, z okazji specjalnej promocji w marketach Alma w całej Polsce Bracki Grand Champion 2011 w wyjątkowej cenie 2,99." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 W almie jest już po 1,99zł. Pewnie ma na to wpływ termin ważności- 19 marca. undefined Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi