korko_czong Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dostałem arkusz eliminacyjny z rauchbocka, jest napisane, że jest bardzo mocno wytrawny, bez ciała i mało treściwe - ale z drugiej strony, to piwo odfermentowało z 17,5 do 7°Blg. Jak to możliwe? A po co wysyłać na konkurs piwo, które odfermentowało 17,5 do 7? Wiedziałem, że nie jest najlepsze, ale chciałem w końcu coś pierwszy raz do Żywca wysłać. Z AIPĄ lepiej poszło, 6 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dostałem arkusz eliminacyjny z rauchbocka, jest napisane, że jest bardzo mocno wytrawny, bez ciała i mało treściwe - ale z drugiej strony, to piwo odfermentowało z 17,5 do 7°Blg. Jak to możliwe? A po co wysyłać na konkurs piwo, które odfermentowało 17,5 do 7? Czy cos przegapilem,czy regulamin zabrania wsylania takich piw? Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukko Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 a ja dostałem finałowego stouta za 5 miejsce ;-) za to niefinałowej aipy u quadrupla niet... Też czekam na aipę i quadrupla więc widocznie jeszcze nie poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Dostałem arkusz eliminacyjny z rauchbocka,Z eliminacji arkusze już poszły, a co z finałem? Kiedy można się spodziewać? Mam nadzieję, że do piatku się obrobię. Rozesłane! Jakby coś nie halo to dać znać. Przeklęta papierkowa robota, nienawidzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Dziękuję serdecznie, metryczka dotarła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Do mnie też, dzięki, 4 miejsce . Jak na pierwszy start uważam nieźle, oba piwa w finale i 4 i 6 miejsce, hurra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Spoko. Z każdym następnym razem będzie już tylko.... gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Spoko. Z każdym następnym razem będzie już tylko.... gorzej To się nazywa optymizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 To lata doświadczeń. Lepiej już nie będzie Lepiej już było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Świetnie czyli stoczę się z samej góry a upadek będzie bolesny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 To lata doświadczeń. Lepiej już nie będzie Lepiej już było. "Lepsze jutro było wczoraj". Nie zauważyliście, że z każdą kolejną warką coraz trudniej jest zrobić piwo, z którego bylibyście zadowoleni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ja mam 5 miejsce, a ponoś za wytrawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi