Skocz do zawartości

X Konkurs Piw Domowych Birofilia 2012 w Żywcu


kopyr

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem arkusz eliminacyjny z rauchbocka, jest napisane, że jest bardzo mocno wytrawny, bez ciała i mało treściwe - ale z drugiej strony, to piwo odfermentowało z 17,5 do 7°Blg. Jak to możliwe?

A po co wysyłać na konkurs piwo, które odfermentowało 17,5 do 7?

Wiedziałem, że nie jest najlepsze, ale chciałem w końcu coś pierwszy raz do Żywca wysłać. Z AIPĄ lepiej poszło, 6 miejsce.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dostałem arkusz eliminacyjny z rauchbocka, jest napisane, że jest bardzo mocno wytrawny, bez ciała i mało treściwe - ale z drugiej strony, to piwo odfermentowało z 17,5 do 7°Blg. Jak to możliwe?

A po co wysyłać na konkurs piwo, które odfermentowało 17,5 do 7?

 

Czy cos przegapilem,czy regulamin zabrania wsylania takich piw?

 

 

Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

a ja dostałem finałowego stouta za 5 miejsce ;-) za to niefinałowej aipy u quadrupla niet...

 

Też czekam na aipę i quadrupla więc widocznie jeszcze nie poszły

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dostałem arkusz eliminacyjny z rauchbocka,

Z eliminacji arkusze już poszły, a co z finałem? Kiedy można się spodziewać?

Mam nadzieję, że do piatku się obrobię.

Rozesłane!

Jakby coś nie halo to dać znać. Przeklęta papierkowa robota, nienawidzę :ble:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.