prodakt Opublikowano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 no dobra ... czyli mam rozumieć, że nikt nie ma doświadczenia ze słodami z Litwy. No to ja zaczynam, dam znać jak coś wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Właśnie Mimazy miałem pisać. Globalmalt bodajże 3,17 za kg pilzneńskiego. W tej chwili cena za pilzneński to 2500 netto/tonę, monachijski 2700/tonę. Minimalna ilość to 50 kg jednego rodzaju. Płatność gotówką na miejscu. Trzeba zadzwonić wcześniej żeby przygotowali słód do odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 no dobra ... czyli mam rozumieć, że nikt nie ma doświadczenia ze słodami z Litwy.No to ja zaczynam, dam znać jak coś wyjdzie. Byłem tam w poniedziałek, przy okazji wizyty w Wilnie( nawet mieszkaliśmy przy tej ulicy )- to jest biuro, o 10.00 było zamknięte, na drzwiach podany nr telefonu. Nie dzwoniłem, bo wracałem już do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys123 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Właśnie Mimazy miałem pisać. Globalmalt bodajże 3' date='17 za kg pilzneńskiego.[/quote']W tej chwili cena za pilzneński to 2500 netto/tonę, monachijski 2700/tonę. Minimalna ilość to 50 kg jednego rodzaju. Płatność gotówką na miejscu. Trzeba zadzwonić wcześniej żeby przygotowali słód do odbioru. Witam. Dzisiaj w Bydgoszczy odebrałem słód. Ceny pilzneński - 2300 zł. + VAT, monach 2500 zł. +VAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) Właśnie Mimazy miałem pisać. Globalmalt bodajże 3' date='17 za kg pilzneńskiego.[/quote']W tej chwili cena za pilzneński to 2500 netto/tonę' date=' monachijski 2700/tonę. Minimalna ilość to 50 kg jednego rodzaju. Płatność gotówką na miejscu. Trzeba zadzwonić wcześniej żeby przygotowali słód do odbioru.[/quote'] Witam. Dzisiaj w Bydgoszczy odebrałem słód. Ceny pilzneński - 2300 zł. + VAT, monach 2500 zł. +VAT A ja dzisiaj dzwoniłam . Widać dla kobiet mają drożej A jakie ilości odebrałeś? Napisz jeszcze jaka jest jakość tego słodu, tak 'na oko'. Edytowane 7 Października 2011 przez AgaL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys123 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 W tej chwili cena za pilzneński to 2500 netto/tonę' date=' monachijski 2700/tonę. Minimalna ilość to 50 kg jednego rodzaju. Płatność gotówką na miejscu. Trzeba zadzwonić wcześniej żeby przygotowali słód do odbioru.[/quote'] Witam. Dzisiaj w Bydgoszczy odebrałem słód. Ceny pilzneński - 2300 zł. + VAT, monach 2500 zł. +VAT A ja dzisiaj dzwoniłam . Widać dla kobiet mają drożej A jakie ilości odebrałeś? Napisz jeszcze jaka jest jakość tego słodu, tak 'na oko'. 100 kg monacha, 50 kg pilzneńskiego ale co to jest za ilość? Jaką cenę Ci podali? cała transakcja przebiegała ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys123 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam. Dzisiaj w Bydgoszczy odebrałem słód. Ceny pilzneński - 2300 zł. + VAT' date=' monach 2500 zł. +VAT[/quote'] A ja dzisiaj dzwoniłam . Widać dla kobiet mają drożej A jakie ilości odebrałeś? Napisz jeszcze jaka jest jakość tego słodu, tak 'na oko'. 100 kg monacha, 50 kg pilzneńskiego ale co to jest za ilość? Jaką cenę Ci podali? cała transakcja przebiegała ok jaka jest jakość tego słodu, tak 'na oko'. - nie wiem, nie zaglądałem do wora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi