Jejski Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) Aromat: Owocowy (śliwka, wiśnia), cytrusowy i w końcu karmelowy. Barwa: Ciemna miedz/rudawo-czerwone. Piana: Bardzo gęsta, kremowa, długo utrzymująca się. Smak: Słodowy, duża owocowość (suszona śliwka/wiśnia), cytrus i karmel. Alkohol świetnie się komponuje ze smakiem, bo jak się okazuje rozgrzewa ale subtelnie. Odczucie: Pełnia wrażeń smakowych. "Tłuste" ale nie ciężkie, pełne w smaku i ta pełnia jest tak fajna że aż strach Goryczka: Niska. W sam raz! Nie przykrywa smaczków. Ogólnie: Super belg! Bardzo ładny balans smakowy. Lepsze byłoby tylko w zimny późnojesienny wieczór. Ja później doczytałem o tej warce wyjaśnił mi się "cytrusowy" smak i zapach EDIT Pomyłka w nr. warki ma być 103 dori - zmieniony tytuł Edytowane 6 Października 2011 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) he, he ale mi smaku narobiłeś niestety ten Twój to chyba ostatni istniejący egzemplarz był. Kolor trochę za jasny ale to na skutek pierwszej i ostatniej zarazem próby z caramel'em Ale w tym roku jestem jeszcze lepiej przygotowany do belgijskich niż w zeszłym. Dzięki za ocenę. edit rozumiem że to jeszcze scheda po Świętym Patryku u Pierona. Edytowane 6 Października 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 rozumiem że to jeszcze scheda po Świętym Patryku u Pierona. Jak zwykle winny jest Adam i Dziadek Widziałem na własne oczy zestaw butelek który szedł do Ciebie, no to musiałeś jakoś Dziadkowi się odpłacić . Skoda że wtedy nic o tym nie wiedziałem bo bym Ci coś podesłał. Dzięki za piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 niestety ten Twój to chyba ostatni istniejący egzemplarz był. Ja dałbym sobie głowę uciąć, że mam jedną butelkę tego piwa i wiedząc teraz, że to ostatnia jak tu ją wypić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Zaraz się okaże że wszyscy maja tylko ja nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ja mam . Mogę Ci odsprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 A ja taki cenny okaz wypiłem jakieś 2-ce temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Eee ... za dużo tego. Jakieś podróbki z Chin macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jaka podróbka, jaka podróbka! Każde sygnowane, z własnoręcznym podpisem piwowara. Cuda czyniący palec Steve Jobsa gratis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi