matpozmar Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam, szukam informacji na temat objętości kadzi zaciernej oraz kotła warzelnego jakie stosuje się w browarach regionalnych i w dużych browarach przemysłowych typu LECH/ Żywiec. Nie mogę znaleźć tej informacji w internecie ;(, może ktoś z Was wie. Za pomoc będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 W Żywcu główny kocioł ma chyba 1000 hekto, jest jeszcze ten stary, mniejszy ale nie wiem ile on ma. W Cieszynie to chyba coś koło 200 hekto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się