Lukas Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Witam wszystkich, Mam na imie Łukasz, jestem z Darłowa. Znalazłem się tu bo szalenie wciagnęła mnie nowa pasja. Na koncie mam 4 warki. Pierwsze trzy z puchy Coopersa, m.in. pszeniczne, które z owym piwem miało niewiele wspólnego. Postanowiłem NO MORE PUSZKA i dwa dni temu, po półrocznym śledzeniu forum, odważyłem się uwarzyć pierwsze piwo z zacieraniem. Wybór padł na Weizena. Co wyjdzie, zobaczymy za pare tygodni. W sobotę w planie Koźlak:D Super forum, fajni ludzie i mnóstwo informacji. Liczę na Waszą pomoc, bo problemów w przyszłości będzie pewnie sporo. Pozdrawiam:beer: Edytowane 3 Listopada 2011 przez Lukas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Cześć fajnie, że się ujawniłeś to 1-szy krok do wyśmienitych piw Trzymam kciuki za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witaj na forum! Czytaj czytaj a w razie wątpliwości pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witaj. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrix Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Cześć! Warzenie wciąga! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witaj. Życzę samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam i pozdrawiam, nie ma to jak zacieranie. Samych udanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Wreszcie ktoś z Północy Witam i polecam zacieranie. Pszeniczne na początek nie jest najprostsze. Łatwiej coś z ale'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi