Belzebub Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 chyba trochę mniej niż 10 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 I to jest dobra cena za butelkę? Bernarda można dostać za mniej niż 7 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 ale ma fajną butelkę Może i fajna, ale nie mieści się w żadną "normalną" skrzynkę. Dostałem kiedyś kilkanaście takich butelek od zaprzyjaźnionej knajpy i butelkuję w nie jak mam akurat je puste, ale więcej z tym kłopotu niż pożytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Może i fajna, ale nie mieści się w żadną "normalną" skrzynkę. Dostałem kiedyś kilkanaście takich butelek od zaprzyjaźnionej knajpy i butelkuję w nie jak mam akurat je puste, ale więcej z tym kłopotu niż pożytku. bardzo je lubię, głównie za rozmiar Jakbyś chciał je wymienić na inne, mieszczące się w skrzynkę... to dodam skrzynkę Zaś co do wartości butelki to jest chyba większa od zawartości- kiedyś na targowisku staroci gość je wystawiał (puste, z etykietką lekko zniszczoną) po 12 albo 15zł, aż pomyślałem że mogę kupować (w Realu były wtedy po 9), opróżniać i dostarczać mu powiedzmy po 10zł wiele bym nie zarobił, ale zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 bardzo je lubię, głównie za rozmiar Jakbyś chciał je wymienić na inne, mieszczące się w skrzynkę... to dodam skrzynkę A to jest druga rzecz za co je nie lubię: rozmiar. Dobra: możemy się wymienić. Mam ich kilkanaście - będę Ci odkładał, ale to się trochę zejdzie bo mam w różnych warkach porozrzucane. Ale krachla za krachlę. Biorę 0,5l albo mniejsze. Mam kilka 0,33 z krachlą. Te są dopiero fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 żeby nie zaśmiecać reszta na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 W PiP widziałen Grolscha 0,45l w cenie 3,99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi