herbi_007 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Skoro profil już jako tako uzupełniony to i ja powitam piwowarską brać. Zdrowie Wasze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witaj na forum! Życzę samych piwowarskich sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herbi_007 Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Dziękuję! Tak na marginesie, kilka sukcesów już za mną. Mam tylko nadzieję powtórzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam Grand Championa 2008 Życzę powtórzenia sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Dziękuję!Tak na marginesie, kilka sukcesów już za mną. Mam tylko nadzieję powtórzyć. Witam , może się pochwalisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam, choć wyjątkowo raczej nie początkującego piwowara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 W 2008 roku byłem przekonany, że nie da się zrobić dobrego piwa w domu. Gratuluję sukcesów i życzę kolejnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herbi_007 Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam , może się pochwalisz ? a czemu nie :-) KPD 2003 I miejsce w kategorii piwa ciemne KPD 2005 konkurs dziennikarzy I miejsce za Koźlaka KPD 2007 I miejsce w kategorii pszeniczne ciemne KPD 2008 I miejsce w stutach, za który jak już dori wspomniała otrzymałem też grand chempiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi