karczmarz Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Tak jak w temacie Ja lubię przy bardzo lekkich trance'owych klimatach, przy głębokim rapie, a i muzyka klasyczna często mi towarzyszy Pijąc teraz angielskiego bittera słucham Reflekt ft. Delline Bass - Need To Feel Loved (Frankdj Remix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Chyba przy takiej, jaką akurat masz ochotę słuchać Metal, rock, alternatywa, smooth jazz, brytyjska gitarowa. Przy klasycznej wg mnie nie bardzo (może ewentualnie jakieś wyjątkowe piwa: koźlaki pszeniczne, RIS, ogólnie mocne ciemne). Heh, właśnie taka myśl mnie naszła, że jeśli 11-go listopada będą w tv za bardzo zasmucać tragicznymi wydarzeniami z historii Polski, to można polać jakiegoś kwasa w celu autoumartwiania martyrologicznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex5555 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Heh, właśnie taka myśl mnie naszła, że jeśli 11-go listopada będą w tv za bardzo zasmucać tragicznymi wydarzeniami z historii Polski, to można polać jakiegoś kwasa w celu autoumartwiania martyrologicznego Tak więc zapraszam na demotywację, mam 15 litrów świeżego kwasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Heh' date=' właśnie taka myśl mnie naszła, że jeśli 11-go listopada będą w tv za bardzo zasmucać tragicznymi wydarzeniami z historii Polski, to można polać jakiegoś kwasa w celu autoumartwiania martyrologicznego [/quote']Tak więc zapraszam na demotywację, mam 15 litrów świeżego kwasa. ja mam ze 30 już dobrze wyleżajkowanego którego nie chce mi się wylać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi