profik Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Whiskey z pod płatków jest wyborny mniam Edytowane 25 Lutego 2015 przez profik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Spokojnie możesz całą wodę wlać. Raz zrobiłem taki eksperyment, gotowałam płatki po sherry ok 20 min. i wlalem tylko wodę, bez płatków. Wnioski, gorszy efekt niż bym dodał płatki tylko zdezynfekowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colkurtz Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dodałem kiedyś herbatkę (płatki + woda, 10-15min gotowania) z 20g płatków śr. opiekanych do kellera. Wyszły jakieś obrzydliwe taniny, taka przyciężka gorycz. Wydaje mi się, że to przez gotowanie. Jeślibym używał płatków następnym razem, to bez gotowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się