e-prezes Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Tak sobie wykoncypowałem, że kiedyś komuś obiecałem a jest czas i sposobność, więc 10-go najpewniej od 11 warzymy u mnie na Prądniku B. Jak ma ktoś czas i ochotę to pisać. Zapowiedział mi się już kumpel z dawnej pracy (Praktikera) i Sylwia z boyfriendem (Omerta), więc czekam na pozostałych. Do kuchni nie wejdzie za wiele osób no ale postaram się pokazać jak najwięcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ha, Ja bym z chęcią na terminatora się zapisał, ale niestety wybywam z Krk wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Do kuchni nie wejdzie za wiele osób no ale postaram się pokazać jak najwięcej. Zamontuj kamere i puszczaj na TV w pokoju. Jak serial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 hehehe. nie mam takowej a i zresztą nie o to chodziło. akurat chce uwarzyć coś na konkurs, więc okazja jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi