AgaL Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A ja zamias chleb upiec to do pieca wrzucam Zmarniałeś ostatnio, więc chlebek mógłbyś upiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Pieron, zwierzęta byś dokarmił w te mrozy, dziadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Pieron, zwierzęta byś dokarmił w te mrozy, dziadu jak bym miał to bym dał, a już miałem kury kupić tylko bym musiał całą ferme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Muszę się przyznać, że nie wytrzymałam... Jestem uzależniona od warzenia piwa Cześć, jestem Świder. Nie warzyłem od 08.02 Masz rękę do zdjęć A portera to dla samego chleba warto uwarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Cześć, jestem Świder. Nie warzyłem od 08.02 Masz rękę do zdjęć A portera to dla samego chleba warto uwarzyć To może założymy kółko wsparcia, dla tych którzy nie mogą warzyć . Będziemy siedzieć w kółeczku i bić sobie brawo. Myślę, że to jest sprawa oka a nie ręki Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Melduje wykonanie zadania, trochę pyrki mi sie z soczewicą nie zsynchronizowały /soczewica się rozgotowała zanim pyry doszły/ poza tym jestem kolejny raz mile zaskoczony kuchnia wegetariańską. Dzięki Aga za przepis i czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 To jest naleśnik po lewo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 To jest naleśnik po lewo? Zapewne chciałeś powiedzieć ze przypalony? http://www.piwo.org/topic/7036-kuchnia-piwowarki-agi-curry-z-soczewica-ziemniakami-i-chlebkiem-paratha/page__hl__%2Bkuchnia+%2Bagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Nie znam Nie szło tam trochu boczku wkroić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Melduje wykonanie zadania, trochę pyrki mi sie z soczewicą nie zsynchronizowały /soczewica się rozgotowała zanim pyry doszły/ poza tym jestem kolejny raz mile zaskoczony kuchnia wegetariańską. Dzięki Aga za przepis i czekam na więcej O pięknie! Gratulacje! Cieszę się, że smakowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi