adamsky Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Wybieracie się na H.O.P.S.? W weekend mnie nie ma, więc chyba dziś zrobię rundkę po knajpach żeby wszystkich 3 spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ja z konieczności być tam muszę Aczkolwiek dzisiaj na pewno odwiedzę Kazimierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HokusProkus Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Będę ze znajomymi ok 17:15 w HoB, potem mniejszą grupką kontynuuję tour the pub's na Kazimierz, chyba najpierw do strefy, a skończymy w Omercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonZ Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Może i nie niedziela a piątek i może nie Strefa Piwa choć i tam trafić można, wybiera się ktoś na premierę Milda i Scottish Export 80 Pracowni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Dawno się nie ruszałem nigdzie z mojej wsi wieczorem. Na piątek jestem chętny. Edytowane 26 Marca 2014 przez Gustek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie mówię nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 też będę...przyniosę małe co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Też przyjdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Koło której planujecie być? Też coś może wezmę na degustację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Kole 18.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 wypadło mi coś - postaram się dotrzeć, ale nie obiecuję że mi się uda jednak niedziela byłaby dla mnie lepszym terminem za tydzień warsztaty w HoB, ale jakieś niedzielne posiedzenie w Strefie też trzeba niebawem zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Nic się tu nie dzieje... ma ktoś jakieś plany weekendowe na dobre piwko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Może w Tea Time ? Bo pojawił się temat o tym miejscu. Jakby ktoś miał po drodze można by zarezerwować jakiś stolik czy coś. Nie koniecznie z degustacją swoich piw , bo pewnie z tym będzie ciężko. Ja jestem chętny jakby coś. Piątek by mi bardzo odpowiadał. Sławek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jestem za, chętnie się tam wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Mam plany na poniedziałek, pozostałe dni mi pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Mi również pasuje jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dobra, czas na ostateczne decyzje. Kto byłby chętny żeby dziś wybrać się do Tea Time? Proponuję koło 19-20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Przyjdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonZ Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 W takim razie Tea Time, choć dobrze by było sprawdzić milda z alebrowaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja też będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 a ja jestem chory i leżę w łóżeczku wypijcie moje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonZ Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Jacyś chętni na weekendowy obchód? (najlepiej sobota) I nie orientujecie się bo w sumie nie sprawdzałem tego gdzie będzie i czy będzie Deep Love, w HoB wiem że nie ale jak Strefa bądź Omerta? Edytowane 11 Czerwca 2014 przez DonZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Będę z Piotrem z Alepiwo jakoś kolo 21 w Strefie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Ja też się dzisiaj wybiorę do Strefy. Deep Love i 3 nowe piwa z Pracowni trzeba zdegustować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Czy ktoś ma ochotę wybrać się w czwartek wieczorkiem na piwo ? Kolega Undeath nawiedza Kraków , ale planu jeszcze nie mamy żadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi