anteks Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) można głosować Nie ukrywam że chciałbym by wygrał Browar Grodziski Proszę o głosy Koleżanki i koledzy myszka w dłoń Edytowane 23 Listopada 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Z jednego adresu IP można oddać maksymalnie 5 głosów dziennie. ale lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregus Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 głos oddany, ale tylko raz mi się udało bo za drugim mam: "The requested URL could not be retrieved..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Trochę za wcześnie na takie głosowanie (jakieś 25 lat ). Powstaje wiele nowych ciekawych browarów, a istniejące zaczynają się starać i coraz ciekawsze piwa na rynek rzucają. Taki Koreb np., istnieje tylko 6 lat, trochę mało żeby wygrać w tej klasyfikacji. Jak to się ma do takiego browaru z Lwówka istniejącego od połowy XIX wieku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Trochę za wcześnie na takie głosowanie (jakieś 25 lat ). Powstaje wiele nowych ciekawych browarów, a istniejące zaczynają się starać i coraz ciekawsze piwa na rynek rzucają. Taki Koreb np., istnieje tylko 6 lat, trochę mało żeby wygrać w tej klasyfikacji. Jak to się ma do takiego browaru z Lwówka istniejącego od połowy XIX wieku? Oczywiście byłeś na tej stronie i widziałeś że chodzi o Browary z Wlkp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja tam się uważam za Wielkopolanina, a Krajana brak Wiem, głupią nazwę mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie ja układałem listę i nie jestem z nią w żaden sposób powiązany. Pani Redaktor prosiła mnie tylko o rozpropagowanie tego plebiscytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Oczywiście byłeś na tej stronie i widziałeś że chodzi o Browary z Wlkp? Oczywiście nie byłem To wszystko zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregus Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 głos oddany, ale tylko raz mi się udało bo za drugim mam: "The requested URL could not be retrieved..." dobra, już mi działa - dopełniłem do 5 z jednego IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Skoro tak ładnie prosisz, to mój głos też oddam na B. Grodziski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Przypominam o dzisiejszym klikaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Browar Czarnków idzie jak burza, chyba trzeba będzie kilka razy neta rozłączyć i po 50 kliknięć dziennie robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Browar Czarnków idzie jak burza, chyba trzeba będzie kilka razy neta rozłączyć i po 50 kliknięć dziennie robić Mają zdyscyplinowane społeczeństwo podczas głosowania na Najpiękniejszy Rynek też wygrali ( minimalnie wyprzedzając Nowy Tomyśl ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Browar Czarnków idzie jak burza, I tak trzymać W końcu chodziło się tam kilka lat do szkoły i pierwsze piwo właśnie z tego browaru człek kosztował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi