Skocz do zawartości

Aktywny enzymatycznie słód brązowy


Mason

Rekomendowane odpowiedzi

Jest szansa na aktywny enzymatycznie słód brązowy. Udało się go uzyskać i teraz jeśli znajdzie się odpowiednia liczba chętnych to może uda się go wprowadzić do produkcji. Można się deklarować w komentarzach do tego wpisu na blogu Rona Pattinsona: http://barclayperkins.blogspot.com/2011/11/diastatic-brown-malt.html

 

Uprzedzając pytanie "a po kiego grzyba mi taki słód" - po to, aby odtworzyć portera z XVIII wieku, który był warzony w 100% ze słodu brązowego.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 lata później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.