maja5 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam piwowarki i piwowarów. Mieszkam w Świętokrzyskim, od pięciu lat nastawiam winka i nalewki. Obecnie jestem na etapie zbierania wiedzy o domowym wyrobie piwa i tak z forum winiarskiego trafiłam do Was. Pierwsza warka z brewkita nastawiona trzy dni temu, następna puszka czeka w kolejce. Do trzeciej chcę już podejść trochę ambitniej i będzie to zacieranie słodu. W razie problemów liczę na Waszą pomoc i radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Cześć Forum i Wiki (http://www.wiki.piwo.org/) to ogromne źródło informacji. Zacieranie jest proste i ładnie pachnie Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Facetów nigdy nie witam , ale każda kobieta piwowarka to jak skarb, więc pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tak, tak - piwowarka to skarb. Witam z Kujaw!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Miło, ze Panie także stają się piwowarami (piwowarkami ) Pozdrowienia z Pomorza Zachodniego. Życzę samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 I ja witam, Powodzenia życzę a w razie wątpliwości daj znać na forum. Na pewno zacieranie jest proste, ale z puszki to łatwizna (chociaż nie wiem bo jeszcze nie robiłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam krajana I z checią pomoge:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam serdecznie na forum. Skąd jesteś dokładnie? Pytam z ciekawości bo sama pochodzę ze Świętokrzyskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam i pozdrawiam z Gdańska, samych udanych piwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maja5 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dziękuje, za fajne przyjęcie na forum. Dobrze wiedzieć, że w razie problemów mogę na Was liczyć. Dori, mieszkam w Końskich. No i słowo się rzekło, czekam na słody i inne zakupy z Browamatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1970 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witaj na forum piwnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 W takim razie mała poprawka witam krajankę Co ciekawego zamierzasz poczynić? z tych oczekiwanych słodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam również i polecam się w tematach piwowarskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi