Grzesio Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam wszystkich, mam na imię Grzegorz. Jestem spod Łodzi, no prawie Poszukuję wykonawcy kociołka warzelnego na wzór Speidela 200 L Ma ktoś może chęć i warunki ? no i trochę pojęcia, aby zbudować takie ustrojstwo, przydałby się też jakiś fermentator, a ogólnie ujmując całość sprzętu do warzenia piwa dla amatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 cze pogadaj z Bolkiem wiem że on coś takiego robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Tutaj masz coś co powinno Ci się spodobać. Darek zbuduje Ci taki na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesio Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dzięki, napisałem do obydwu, może któryś się odezwie. Gdyby jeszcze ktoś coś wymyślił to piszcie będę wdzięczny. Wymyśliłem sobie Speidela ze względu na jego kompaktowość przy dużej pojemności, ale czy to dobry wybór, co byście radzili, dobry wybór ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja się już nie bawie w struganie speidli- jedynie sterownik możesz dostać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesio Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja się już nie bawie w struganie speidli- jedynie sterownik możesz dostać... O sterowaniu to wiem od Marcina z V.S.O.P. ale miałem jeszcze nadzieję niestety upadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 jedynie sterownik możesz dostać... Jeśli rozdajesz sterowniki to z chęcią przygarnę jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ty Tomku byś tylko przygarniał, w sumie miał bym coś dla Ciebie Mam śtyry koty do rozdania, dachowce ale fajne. Młode są więc nie trzeba długo gotować Na poważnie to uwierz mi- z chęcią, ale sam wiesz jak jest. Dodam przy okazji że jest nowa funkcja, (na razie idzie na pierwsze testy). regularnie wyłączająca pompe aby "zerwać mosty wodne" w zasypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi