Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dlaczego zacieranie dekokcyjne uchodzi za lepsze od infuzyjnego? Chodzi mi o techniczne aspekty - co sprawia, że jest lepsze. Czy to, że podnosimy temperaturę skokowo po wlaniu gorącego dekoktu, czy jeszcze coś innego? Wiele razy używałem, różnicy w smaku nie odczułem, więc chciałbym zrozumieć co ono daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 wyszukiwarka http://www.piwo.org/forum/p12277-23-02-2009-19-35-44.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się