Makaron Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Czy znalazłby się ktoś chętny na spotkanie dnia 07.01.2012 (sobota) w Gdyni, bądź w innym miejscu w trójmieście? Jeśli znalazła by się jakaś mała grupa ludzi chętnych do kontynuacji spotkań, następny razem (na wiosnę) bym zorganizował panel degustacyjny w bardziej kameralnym miejscu. Gdzie była by szansa na degustację naszych piw, przedyskutować ich zalety i wady, pogadać o stylach itd. Ktoś chętny? EDIT Miejsce spotkania Pub Duszek ul.Gdańsk, Św. Ducha 119/121 dnia 07.01.2012 o godzinie 16.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja się piszę! Co prawda wtedy jest długi weekend, ale raczej nigdzie nie będę wyjeżdżał i będę na miejscu. Gdańsk czy Gdynia - mi obojętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Rozmieściłem wiadomości na browar.biz również. Za kilka dni umieszczę najdogodniejsze miejscówkę. Staram się wybadać grunt najpierw skąd są potencjalni chętni. PS A potencjalnie gdzie można spotkać się w Gdańsku? Najlepiej gdzieś w miarę blisko kolejki SKM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1965 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Rozmieściłem wiadomości na browar.biz również. Za kilka dni umieszczę najdogodniejsze miejscówkę. Staram się wybadać grunt najpierw skąd są potencjalni chętni. PS A potencjalnie gdzie można spotkać się w Gdańsku? Najlepiej gdzieś w miarę blisko kolejki SKM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1965 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jestem chętny-gdzie? Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jestem chętny-gdzie? Piotr Na chwile obecną jest 2 dla Gdyni i 3 dla Gdańska. Myślę, że jednak wypada pojechać do Gdańska, ale postaramy się uzgodnić lokację jak najbliżej SMK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1965 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Na chwile obecną jest 2 dla Gdyni i 3 dla Gdańska. Myślę, że jednak wypada pojechać do Gdańska, ale postaramy się uzgodnić lokację jak najbliżej SMK. A moze kandelabry w Gdyni. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 A moze kandelabry w Gdyni. Piotr Byłyby bardzo blisko, ale jak większość chętnych jest z Gdańska... została zaproponowany Pub Duszek na ul.Gdańsk, Św. Ducha 119/121 . 15 minut od SKM, czyli w miarę dogodna lokacja z w miarę dobrym piwem, gdzie póki co większość osób ma w miarę blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk0077 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Najprawdopodobniej pojawię się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 BYOB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 BYOB? Ale nie w rozumieniu SOD, bo Was antyterroryści zwiną W rozumieniu normalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 BYOB? ...eee a co to jest BYOB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ale żart?? Bring Your Own Booze A w SOD z płyty "Toxicity": Bring Your Own Bombs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 ...eee a co to jest BYOB ? Bring Your Own Bottle/Beer. Makaron ty na zagranicy tyle przebywasz, myślałem, że pierwszy będziesz wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Bring Your Own Bottle/Beer. Makaron ty na zagranicy tyle przebywasz, myślałem, że pierwszy będziesz wiedzieć Znalazłem ten opis na wiktionary, ale pewny na 100% nie byłem. Pozatym ja mieszkam w Szkocji, tutaj BYOB to jest oczywista oczywistość Może byśmy ugadali jakieś wymiany swoich produktów, ja niestety nic nie przyniosę, bo nie mam jak zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Troszkę informacji jak trafić do tego Pubu. http://browar.biz/forum/showpost.php?p=1026907&postcount=17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Hej Prosiłbym wszystkich zainteresowanych panelem degustacyjnym na wiosnę o podesłanie mi namiarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Dajcie znać jak coś nowego się wyklaruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi