bnp Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 kolega Fredd tak się nie unosi ja przez te swe zakazane teorie i eksperynenta jestem co najmniej dziwnie postrzegany na tym forum . To zrozumiałe. Każdy robi piwo swym sposobem. Najważniejsze jest to by dla ciebie, dla twych bliskich napitek smakował. ps Ostatnio wedle obietnicy (bodajże dla Makarona) każdą warkę ustawowo gotuję z chmielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Cześć Kopyr herezja to jest mało powiedziane, pzoa tym co ze sterylizacją , ponad to co to jest przerwa cukrująca ... Bezczelnie odświeżę wątek w którym BaronVonZuk napieprzał sie ze słowa: cukrująca Zapraszam do przeglądnięcia receptury zwycięskiego godzisza: http://www.grodziskie.pl/piwowarstwo.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Oooo Użyta woda: - Aquator 13°dH 18,9l - kranówka 15°dH 4l - destylowana 0°dH 18,9l warka 36l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się