Skocz do zawartości

Późne chmielenie w temperaturze 70°C


Makaron

Rekomendowane odpowiedzi

kolega Fredd tak się nie unosi

ja przez te swe zakazane teorie i eksperynenta jestem co najmniej dziwnie postrzegany na tym forum .

To zrozumiałe.

Każdy robi piwo swym sposobem. Najważniejsze jest to by dla ciebie, dla twych bliskich napitek smakował.

 

ps

 

Ostatnio wedle obietnicy (bodajże dla Makarona) każdą warkę ustawowo gotuję z chmielem ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 11 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Cześć :lol:

 

Kopyr herezja to jest mało powiedziane, pzoa tym co ze sterylizacją :lol: , ponad to co to jest przerwa cukrująca :)...

Bezczelnie odświeżę wątek w którym BaronVonZuk napieprzał sie ze słowa: cukrująca

 

Zapraszam do przeglądnięcia receptury zwycięskiego godzisza:

http://www.grodziskie.pl/piwowarstwo.htm

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.